Az Ön kosara még üres!

Általános szerződési feltételek

A honlap teljes körű üzemeltetője:

Fotó Pongó Hungary Kft.

 

Az eladó adatai:

Adószáma: 11422916-2-03

Cg: 03-09-104878

OTP Bank Nyrt..
117732033-20052449
IBAN számlaszám:
HU88 11732033 20052449 00000000

 

 

Ügyfélszolgálat: 79/428-922; Mobil: 30/9636-999

 

E-mail cím: info@fotomania.hu

 

Nyitvatartási idő:

hétfőtől-péntekig 9-17:00

szombat zárva

vasárnap zárva

 

A szerződés tárgya:

A Foto Pongó Hungary Kft. által üzemeltetett internetes áruházában található valamennyi árucikk jellemzői az adott árucikkhez tartozó leírásból tudható meg.

Vételár:

A feltüntetett ár az adott árucikk bruttó vételára, amely már az általános forgalmi adót is tartalmazza.

Az xxlfoto.hu weboldalán történő megrendeléskor automatikusan egyetért és elfogadja a xxlfoto.hu oldalán található vásárlási feltételeket.

 

 

Mikor nem gyakorolhatjuk elállási jogunkat?

Az elkészült, feldolgozott szolgáltatások lemondására nincs lehetőség!


Ezeket az eseteket szintén a távollevők között kötött szerződésekről szóló 17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet (rendelet) sorolja fel.

" A vállalkozások nem kötelesek olyan termékek feltétlen visszavételére, amely a fogyasztó személyéhez kötött, illetve amelyet a fogyasztó egyedi utasításai alapján vagy kifejezett kérésére állítottak elő. Ha ezekben az esetekben elfogadnánk az elállási jog gyakorlását, akkor gazdaságilag értéktelenné válna a dolog, hiszen a kereskedő már nem tudná a kizárólag az azt megrendelő fogyasztó számára értékkel bíró egyedi jellegű terméket más vevő számára értékesíteni.
Példaként említhető, amikor ajándéktárgyakat, pólókat, bögréket a megrendelő egyedi kívánsága, az általa biztosított fotók alapján készítenek el. Hasonlóan nem gyakorolhatjuk elállási jogunkat, ha az általunk készített digitális fényképek előhívásával bízzuk meg a webáruházat."

 

Reklamáció módja és feltételei

Ha nem a kért szolgáltatást kapta meg, kérjük panaszát küldje el a rendeles@fotomania.hu e-mail címre.

 

 

A vásárlástól való elállás joga:

A vevő a szerződéstől az áru kézhezvételét követő nyolc napon belül indoklás nélkül elállhat. Kivételt képez ez alól a szolgáltatás. Az elállást követően az eladó a kifizetett vételárat legkésőbb a visszaszolgáltatást követő harminc napon belül visszatéríti. Az árucikk csak az eredeti csomagolásban és az eredeti garanciális okmányokkal együtt szolgáltatható vissza! Az árucikk díjmentes cseréje csak akkor lehetséges, ha a gyári csomagolásban található kiegészítők, tartozékok, dokumentációk, és azok csomagolása ép állapotban van.

 

Törvényi szabályozás:

A xxlfoto.hu a működtetést mindig az aktuális érvényben lévő törvényi szabályozásnak megfelelően végzi. T/5141. számú törvényjavaslat. A hatályban lévő törvények és rendeletek alapján áruházunkban megvásárolt termékeinkhez: magyar nyelvű használati útmutatót magyar nyelvű garancialevelet magyarországi szervizhátteret biztosítunk! 151/2003. (IX. 22.) Korm. rendelet A Fogyasztóvédelmi Főfelügyelőség állásfoglalásai: Nem hozható forgalomba az a termék, amelyet a szükséges magyar nyelvű vásárlási tájékoztatóval nem láttak el.

 

Magyar nyelvű használati útmutató:

A jogszabályban előírt termékeknél az idegen nyelvűvel azonos tartalmú magyar nyelvű használati útmutatót kell a fogyasztók számára biztosítani. Nem fogadható el az a magyar nyelvű pár soros útmutató, melynek idegen nyelvű változata jóval több oldalszámú a magyar nyelvű útmutatónál. Nem elég tehát egy rövidített változatot készíteni az idegen nyelvű útmutató alapján és a többit a vásárló találja ki.

 

A jótállásról és a szavatosságról:

A jótállás keretében az eladó arra vállal kötelezettséget, hogy a jogszabályban vagy az általa meghatározott idő alatt a termék hibátlanul fog működni.

 

A xxlfoto.hu nem garantálja, a weboldal megszakítás nélküli vagy hibamentes üzemeltetését. A xxlfoto.hu nem vonható felelősségre semmilyen esetben vis majorhoz kapcsolódó hibás vagy megsemmisült információért. Ha az ön által választott termékből készlethiány van alternatív termékkel szívesen állunk rendelkezésére.

Ár és készletváltozás jogát mindenkor fenntartjuk.

 

Kérdésed van? Írj ránk Messengeren!